Zastępstwa

Okres: 19.10.2023 (czw.) - 19.10.2023 (czw.)

Dzień: 19.10.2023 (czw.)
LekcjaNauczyciel/wakatOddziałPrzedmiotSalaZastępcaUwagi
0, 07:10-07:55Piechaczek Piotr2kZajęcia z wychowawcą304Uczniowie przychodzą później
1, 08:00-08:45Piechaczek Piotr2kRepetytorium zawodowe304Uczniowie przychodzą później
1, 08:00-08:45Stein Beata1mMatematyka206Uczniowie przychodzą później
1, 08:00-08:45Walichowska Joanna3tż|gw1/2Pracownia technologii gastronomicznej2Czulak Joanna
2, 08:50-09:35Piechaczek Piotr5tż|1/2Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii304Uczniowie przychodzą później
2, 08:50-09:35Stein Beata2tżHistoria13aRaczyńska Grażyna
2, 08:50-09:35Walichowska Joanna3tż|gw1/2Pracownia technologii gastronomicznej2Czulak Joanna
3, 09:40-10:25Piechaczek Piotr1tżWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych304Lekcja odwołana
3, 09:40-10:25Stein Beata2tżMatematyka10Lekcja odwołana
3, 09:40-10:25Walichowska Joanna3tż|gw1/2Pracownia technologii gastronomicznej2Czulak Joanna
4, 10:45-11:30Piechaczek Piotr1kHistoria301Łazęga Krystian
4, 10:45-11:30Walichowska Joanna3tż|gw1/2Pracownia technologii gastronomicznej2Czulak Joanna
4, 10:45-11:30Zaczek Marcin1tcJęzyk polski8Seminowicz Iwona
5, 11:35-12:20Piechaczek Piotr2kPodstawy gastronomii204Lekcja odwołana
5, 11:35-12:20Stein Beata2teChemia10Bogusz Anna
5, 11:35-12:20Walichowska Joanna3tż|gw1/2Pracownia technologii gastronomicznej2Czulak Joanna
5, 11:35-12:20Zaczek Marcin2tżTechnologia gastronomiczna107Lekcja odwołana
6, 12:25-13:10Piechaczek Piotr2kBezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii205Lekcja odwołana
6, 12:25-13:10Stein Beata2teMatematyka10Czulak Joanna
6, 12:25-13:10Walichowska Joanna1tż|carv1Carving2Lekcja odwołana
6, 12:25-13:10Zaczek Marcin2tżTechnologia gastronomiczna107Lekcja odwołana
7, 13:15-14:00Piechaczek Piotr2kWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych205Lekcja odwołana
7, 13:15-14:00Stein Beata2tbMatematyka10Lekcja odwołana
7, 13:15-14:00Walichowska Joanna1tż|carv1Carving2Lekcja odwołana
7, 13:15-14:00Zaczek Marcin2tżWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych107Uczniowie zwolnieni do domu
8, 14:05-14:50Piechaczek Piotr1kPodstawy gastronomii6Uczniowie zwolnieni do domu
8, 14:05-14:50Stein Beata2tbMatematyka10Uczniowie zwolnieni do domu