Zapraszamy uczniów klas maturalnych Państwa szkoły do podjęcia studiów na nowym kierunku „Dietetyka i jakość żywności” uruchomionym na Politechnice Opolskiej.
Na kierunku tym będziemy kształcić przyszłych specjalistów z zakresu dietetyki, doradztwa i edukacji żywieniowej, a także z zakresu produkcji żywności, jej jakości i bezpieczeństwa w różnych branżach przemysłu spożywczego oraz jednostkach i instytucjach urzędowych zajmujących się kontrolą, analizą i certyfikacją produktów żywnościowych.
Elektroniczna rekrutacja rusza już 1 maja poprzez stronę: https://irk.po.edu.pl/pl/offer/REK_2023-24/
Więcej szczegółów można znaleźć również na: Dietetyka i jakość żywności – Studia I stopnia – Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki (po.edu.pl)
Serdecznie zapraszamy.
Nowy kierunek studiów Dietetyka i jakość żywności
Katedra Inżynierii Biosystemów i Procesów Chemicznych
Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki
Politechnika Opolska