Kształcenie praktyczne

Kierownik Kształcenia Praktycznego

mgr Dagmara Prudel-Kucypera

e-mail: d.prudel-kucypera@zs1.edu.pl

Kurs przyrządzania sushi

Kurs przyrządzania sushi

W dniach 03.04-06.04.2023 11 uczniów z klasy Technikum żywienia i usług gastronomicznych bierze udział w profesjonalnym kursie przyrządzana sushi.

Szkolenie Symfonia – kadry i płace

Szkolenie Symfonia – kadry i płace

Szkolenie Symfonia – kadry i płace. W dniach 30, 31. 03.2023 w Zespole Szkół nr 1 odbywa się szkolenie Symfonia...

  • Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym 2023/2024 – POBIERZ
  • Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym 2022/2023 – POBIERZ
  • Dziennik praktyk  – POBIERZ

Programy nauczania w technikum od roku 2022/2023 (wszystkie zawody) – POBIERZ

  • technik ekonomista – POBIERZ
  • technik logistyk – POBIERZ
  • technik żywienia – POBIERZ
  • technik budownictwa – POBIERZ
  • technik usług fryzjerskich – POBIERZ
  • technik żywienie podstawa programowa 2019 – POBIERZ
  • technik logistyk podstawa programowa 2019 – POBIERZ
  • technik budownictwa podstawa programowa 2019 – POBIERZ
  • technik ekonomista podstawa programowa 2019 – POBIERZ
  • technik rachunkowości 2019 – POBIERZ
  • technik usług fryzjerskich 2019 – POBIERZ

Dokumenty:

Terminy kursów: 

Programy nauczania: