W dniach 03.04-06.04.2023 11 uczniów z klasy Technikum żywienia i usług gastronomicznych bierze udział w profesjonalnym kursie przyrządzana sushi.
Kształcenie praktyczne
Szkolenie Symfonia – kadry i płace
Szkolenie Symfonia – kadry i płace. W dniach 30, 31. 03.2023 w Zespole Szkół nr 1 odbywa się szkolenie Symfonia...
Zajęcia laboratoryjne w ramach projektu RZPWE
22 marca grupa uczniów klasy 4 Tz brała udział w zajęciach warsztatowych organizowanych przez RZPWE w Opolu w ramach projektu...
- Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym 2023/2024 – POBIERZ
- Harmonogram praktyk zawodowych w roku szkolnym 2022/2023 – POBIERZ
- Dziennik praktyk – POBIERZ
Programy nauczania w technikum od roku 2022/2023 (wszystkie zawody) – POBIERZ
- technik ekonomista – POBIERZ
- technik logistyk – POBIERZ
- technik żywienia – POBIERZ
- technik budownictwa – POBIERZ
- technik usług fryzjerskich – POBIERZ
- technik żywienie podstawa programowa 2019 – POBIERZ
- technik logistyk podstawa programowa 2019 – POBIERZ
- technik budownictwa podstawa programowa 2019 – POBIERZ
- technik ekonomista podstawa programowa 2019 – POBIERZ
- technik rachunkowości 2019 – POBIERZ
- technik usług fryzjerskich 2019 – POBIERZ
Dokumenty:
- Informacje dla uczniów BS1
- Umowa zawarta w celu przygotowania zawodowego – pobierz pdf doc
- Wymogi dla instruktora praktycznej nauki zawodu – POBIERZ
- Ocena z praktycznej nauki zawodu -wzór – POBIERZ
- Deklaracja zgody POBIERZ
- Miejsca w których może odbywać się praktyka w roku szkolnym 2023/2024 – stan na sierpień 2023 – POBIERZ
- Wzór oceny praktyk
Terminy kursów:
Programy nauczania: